Tjongeroog, trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling

Op afspraak

Broers en zussen

op afspraak

De familieband herstellen

Wil je contact verbeteren met broer of zus? Obstakels kunnen onderzocht en geheeld worden. Ervaar de betekenis van je familieband. Herstel contact.
 

Consult

op afspraak
In een gesprek met Godefrida Hoogenraad-Oberman kun je al je vragen bespreken, je situatie, je persoonlijke achtergrond. Godefrida legt contact met je en luistert naar je. In de ontmoeting zoekt zij samen met je naar de diepere achtergrond van wat er speelt.

Intakegesprek

op afspraak

Maak kennis met Godefrida: boek een intakegesprek als eerste kennismaking, de basis en introductie tot alle trainingen op Tjongeroog. Handvatten voor je ontplooiing.

Relatie-Opfris en Verdieping

op afspraak

Is je relatie tijdelijk op een minder levendig spoor? Kunnen jullie beiden wat nieuwe energie gebruiken? Doe de Relatie-Opfris. In de prachtige Friese natuur gedurende twee dagen.

Synthese

op afspraak

In deze terugkerende trainingsvorm schrijf je in voor een aantal groepssessies. Samen met anderen die je steeds beter leert kennen ga je op onderzoek uit. Onder leiding van Godefrida als trainer verken je allerlei werk- en levenssituaties. Wat zit er tegen? Wat voel je daarbij? Wat is mogelijk jouw aandeel en wat is het aandeel van de ander?

Vrouwengroep

op afspraak

Samen met andere vrouwen op zoek naar je ware zelf. Bespreek situaties en gevoelens uit je dagbestaan. Hervind je kracht en zin in werk en relaties.